Jornades sobre gestió energètica en l'àmbit universitari

Jornades sobre gestió energètica en l’àmbit universitari

El CSUC participarà els proper dies 6 i 7 de juny a les III Jornadas Interuniversitarias “Gestión energética en el ambito universitario” organitzades per la Universidad Carlos III Madrid i Fulton Servicios Energéticos, i que també compten, entre d’altres institucions i empreses, amb el CSUC com a patrocinador.

Aquestes jornades tenen per objectiu mostrar el potencial d’estalvi energètic i econòmic que per al món acadèmic tenen les actuacions en material d’eficiència energètica i informar els responsables de les universitats de les noves solucions tecnològiques i models d’implantació d’eficiència energètica.

En concret, per part del CSUC, Elena Parpal, coordinadora de Compres Conjuntes del CSUC, participarà el segon dia de les jornades a la taula de ponències dedicada a “Adquisición de energía”, on presentarà la comunicació “Compra agregada de energía, estrategias y modelos” que tractarà sobre la compra consorciada d’energia al CSUC, les seves principals característiques, estratègies i models.

Comparteix