Docker Swarm a l'OpenCloud del CSUC

Docker Swarm a l’OpenCloud del CSUC

En línia amb el primer post publicat sobre Docker, us presentem ara una nova funcionalitat disponible amb aquest driver. Es tracta de Docker Swarm, que permet crear un clúster de serveis Docker a la plataforma d’infraestructura com a servei (IaaS) del CSUC.

Docker Swarm té la capacitat de balancejar segons la disponibilitat del clúster. Així doncs, si per exemple en un clúster hi ha un contenidor i de cop i volta deixa d’estar disponible, Swarm s’encarrega d’assignar-lo a un altre node disponible.

Per a poder implementar aquesta nova funcionalitat Swarm, cal tenir instal·lats el Docker Engine, el Docker Machine i el driver de Docker Machine per a OpenNebula. En trobaràs tots els detalls en aquest post anterior al blog del CSUC o al manual d’usuari.

Si ja ho tens tot a punt, inicia’t a Docker Swarm a través del tutorial que ha creat el CSUC!

Comparteix