Novetats del grup de treball europeu de projectes d'emmagatzematge EPICo

Novetats del grup de treball europeu de projectes d’emmagatzematge EPICo

El dilluns 23 de maig s’ha portat a terme a París la segona jornada del grup de treball de projectes europeus d’emmagatzematge cooperatiu de documentació impresa. Anomenat anteriorment EPCP (European Print Collaboration Programs), el grup ha estat rebatejat com a EPICo, European Print Initiatives Collaboration.

La reunió ha servit per revisar les primeres tasques (el model d’indicadors econòmic i la infraestructura de treball, entre d’altres) i per plantejar nous escenaris de col·laboració. També s’ha enllestit una comunicació que s’ha presentat el 24 de maig a les “7es Journées professionnelles de l’equipement francès CTLes (Centre Technique du Livre de l’Enseignement Supérieur)”.

Comparteix