Innovative compra l'empresa Polaris Library Systems

Innovative compra l’empresa Polaris Library Systems

Innovative Interfaces ha adquirit l’empresa Polaris Library Systems, un dels principals proveïdors de sistemes de gestió de biblioteques públiques als EUA.

Per a Kim Massana, CEO d’Innovative, “aquesta és la combinació de dues empreses amb forces complementàries que ens permetran servir millor a les necessitats tecnològiques de les biblioteques públiques”. A més, ha afegit que “hem apreciat i respectat l’enfocament de Polaris en el servei i suport que dóna, especialment a les biblioteques públiques, i esperem amb interès que la combinació d’aquestes dues grans organitzacions serveixi per aprendre mútuament l’una de l’altra”.

Per a Bill Schickling, expresident i CEO de Polaris, “hem unit forces amb Innovative perquè creiem que a partir d’ara els clients de Polaris gaudiran d’un soci a llarg termini que permetrà la innovació i el creixement”.

Amb aquesta adquisició, Innovative mantindrà més de 1.000 sistemes instal·lats en biblioteques públiques. La companyia compta ara amb uns 450 treballadors i oficines situades a Califòrnia, Nova York (seu de Polaris), Dublin (Irlanda), Madrid i Noida (Índia).

Podeu trobar més informació al web d’Innovative i a la nota de l’ALA TechSource que fa l’especialista Marshall Breeding.

 

 

Comparteix