1 institució nova i 4 revistes més, a RACO

1 institució nova i 4 revistes més, a RACO

Durant el mes de març s’ha incorporat al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) el Centre de Documentació i Museu Tèxtil amb la seva revista Datatèxtil. Aquesta és la revista semestral que publica el Circuit de Museus Tèxtils i de Moda a Catalunya. Va néixer l’any 1998 amb la voluntat de compartir la passió per la història, l’art, la moda i el patrimoni tèxtil en general.

A més, també s’han incorporat:

  • Revista Iberoamericana de Urbanismo de la Universitat Politècnica de Catalunya. És una revista especialitzada en urbanisme i ordenació del territori, que publica treballs originals i d’investigació referents específicament a l’àmbit iberoamericà.
  • Segle XX, revista catalana d’història de la Fundació Cipriano García, introduïda a RACO a través de la Universitat de Barcelona. És una revista especialitzada en la història del segle XX que acull fenòmens històrics de naturalesa internacional des de diferents perspectives i enfocaments teòrics i metodològics.
  • Biologia on-line de la Universitat de Barcelona. Aquesta està escrita per estudiants de grau, màster i doctorat de la Facultat de Biologia, i el seu objectiu és difondre la recerca que es fa a la Facultat i contribuir a la formació acadèmica d’aquests estudiants en el camp de la comunicació i divulgació científica.

Aquestes revistes ja estan catalogades al CCUC.

Comparteix