La seu del Baix Penedès de la URV es connecta a l'Anella Científica

La seu del Baix Penedès de la URV es connecta a l’Anella Científica

El 15 de novembre, la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha connectat la seva seu del Baix Penedès a l’Anella Científica a una velocitat de 100 Mbps a través de fibra òptica.

Amb aquesta nova connexió, la URV disposa de connectivitat a l’Anella a la seva seu principal de Tarragona, a 1 Gbps; al campus Catalunya, a 500 Mbps; al campus de les Terres de l’Ebre, a 100 Mbps, i ara també a aquesta seu del Baix Penedès, situada a Coma-ruga (el Vendrell).

La seu del Baix Penedès de la URV imparteix els graus d’Infermeria i d’Educació Infantil, que depenen de la Facultat d’Infermeria i de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, centres ubicats a Tarragona.

Comparteix