Dades de recerca en arts i humanitats

Dades de recerca en arts i humanitats

Al Blok de BiD s’acaba de publicar la ressenya de Mireia Alcalá, tècnica de Recursos d’Informació del CSUC, on s’analitza un informe sobre els diferents aspectes relacionats amb la publicació en accés obert de les dades de recerca en el camp de les humanitats anomenat State of the art report on open access publishing of research data in the humanities.

Aquest informe correspon a un dels lliurables d’Humanities at Scale (HaS), un projecte finançat per l’Horitzó 2020, que forma part de Digital Research Infrastructure for the Arts and Humanities (DARIAH) i té com a objectiu desenvolupar una plataforma de dades obertes en el camp de les humanitats.

L’informe mostra una exhaustiva panoràmica dels diferents elements que tenen relació amb les dades de recerca (beneficis i inconvenients, agents implicats, emmagatzematge, metadades…) en l’àmbit europeu.

Podeu llegir la ressenya completa al Blok de BiD.

Comparteix