El CSUC posa en marxa un web sobre la gestió de dades de recerca

El CSUC posa en marxa un web sobre la gestió de dades de recerca

El CSUC ha publicat aquesta setmana una nova pàgina web en català i castellà on es recullen les principals accions realitzades pel Grup de Treball de Suport a la Recerca, format per representants de totes les universitats membres del Consorci i també per l’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació i l’Àrea TIC, ambdues del CSUC, en matèria de gestió de les dades de recerca.

La pàgina enllaça amb el document que serveix de recolzament als investigadors a l’hora de crear plans de gestió de dades; a les recomanacions per seleccionar un repositori per dipositar les dades de recerca, com també a la presa de posició conjunta per establir una política d’accés obert a les dades de recerca a les universitats de Catalunya. A més, també es detallen els diferents objectius de treball que es marca el grup per al 2017.

Podeu consultar-la en aquest enllaç.

Comparteix