Nova versió de l'SMARTxAC, en marxa!

Nova versió de l’SMARTxAC, en marxa!

El CSUC ha posat en marxa aquest novembre una nova versió del Sistema de Monitoratge de Tràfic per l’Anella Científica (SMARTxAC), en substitució de la que es va introduir el març de 2015.

La nova versió compta amb una imatge més adaptada a la iconografia CSUC pel que fa als tons verdosos. A més, permet fer el monitoratge del funcionament de l’aplicació des del CSUC i no només del funcionament del servidor.

L’SMARTxAC és una plataforma de monitoratge i anàlisi del tràfic per a l’Anella Científica que ajuda a millorar la detecció de situacions anòmales i proporciona informació per punt d’accés i institució, històrica i detallada, a les entitats connectades.

L’SMARTxAC és una eina d’utilitat tant per a l’equip que gestiona l’Anella Científica, com per al personal d’operació de la xarxa de les diferents institucions connectades, que poden consultar en temps real informació del seu tràfic.

Com puc accedir a SMARTxAC?

L’aplicació SMARTxAC és accessible des de https://smartxac.anella.csuc.cat amb usuari i contrasenya. El contacte tècnic de cada institució connectada a l’Anella Científica pot sol·licitar l’alta d’usuari a ac-noc@suport.csuc.cat per tenir accés a les seves estadístiques.

Comparteix