Sessió de treball Mendeley - CSUC

Sessió de treball Mendeley – CSUC

El 12 de desembre ha tingut lloc a la Sala de Formació del CSUC una sessió de treball entre els coordinadors de Mendeley – Elsevier d’Amsterdam i els membres del grup de treball de Mendeley del CSUC, amb la finalitat de compartir l’experiència acumulada durant els tres anys de funcionament d’aquesta eina a les institucions del CSUC.

Durant la sessió, Giovanna Bartens i Dileep Sharma, ambdós d’Elsevier, han presentat les últimes novetats i productes llençats per Mendeley: integració amb ORCID, Mendeley Careers, Mendeley Funding Bodies, Suggest, Stats, integració amb SSRN i l’eina per a administradors E-PIC.

A continuació, el grup de treball del CSUC ha presentat una sèrie de propostes i suggeriments de millora de l’eina, enfocats tant a aspectes tècnics relacionats amb la importació de referències i estils bibliogràfics, com a aspectes de gestió i política d’usuaris.

El personal de Mendeley s’ha compromès a compartir internament aquestes propostes per tal de millorar el producte i satisfer les necessitats d’una institució, el CSUC, que per quantitat i activitat dels seus usuaris és considerada clau per part d’Elsevier.

Comparteix