La seu d'Eurecat a Mataró es connecta a l'Anella Científica

La seu d’Eurecat a Mataró es connecta a l’Anella Científica

anella_2El dia 15 de desembre, la seu d’Eurecat a Mataró (abans seu de Cetemmsa) s’ha connectat a l’Anella Científica a 500 Mbps, compartint el punt d’accés amb el Tecnocampus Mataró-Maresme.

Eurecat és el principal Centre Tecnològic de Catalunya resultant de la integració d’Ascamm, Barcelona Media, Barcelona Digital, Cetemmsa i CTM. Té per objectiu esdevenir un referent en la cooperació públicoprivada en l’àmbit de la recerca i la innovació, sent un dels principals actors en la implementació de l’estratègia tecnològica de Catalunya, formalitzada en la RIS3CAT. Eurecat està format per 450 professionals, porta a terme 160 projectes d’R+D, té 73 patents, 7 spin off i més de mil empreses clients.

Comparteix