El CSUC participa a la III Jornada de Bones Pràctiques del CRAI de la UB

El CSUC participa a la III Jornada de Bones Pràctiques del CRAI de la UB

El 14 de desembre ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona (UB) la III Jornada de Bones Pràctiques per al personal del Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de la UB.

A la jornada, on habitualment s’expliquen diverses experiències professionals del personal del CRAI de la UB, hi ha participat personal de l’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació del CSUC amb la conferència “RDA, per què i com?”, on s’han comentat els objectius que es pretenen assolir i els procediments duts a terme de forma consorciada per a la implementació de la nova normativa catalogràfica RDA.

RDA_joana

Comparteix