Una quarantena d'assistents a l'AppsAnywhere Workshop

Una quarantena d’assistents a l’AppsAnywhere Workshop

Les instal·lacions del CSUC han acollit un workshop impartit per Software2 sobre l’AppsAnywhere, la plataforma que permet crear un mercat d’aplicacions propi adreçat al món de l’educació superior.

A partir d’un portal d’administració senzilla i compatibilitat amb diferents sistemes operatius i dispositius, el programari S2Hub permet gestionar el procés d’entrega d’aplicacions utilitzant AppsAnywhere.

El seminari ha comptat amb prop d’una quarantena d’assistents de diferents universitats de l’entorn de RedIRIS, com ara la Universitat de València, la del País Basc, la de Saragossa, de Cantàbria o l’Autònoma de Madrid.

Durant el seminari s’ha presentat la nova versió de S2Hub, la 2.02, i el nou portal AppsAnywhere que actualment utilitzen les universitats i el CSUC en el marc del servei Virtlabs.

A més, per part del CSUC s’ha presentat una ponència sobre el servei Virtlabs, l’estat del seu desplegament i la seva integració amb la federació d’identitats per la comunitat universitària i de recerca catalana, una infraestructura oberta de col·laboració que ofereix a totes les organitzacions participants una relació de confiança entre elles per intercanviar informació sobre la identitat digital dels seus usuaris de forma segura.

A més, el seminari també ha tingut una part pràctica i ha comptat amb l’explicació de diferents casos d’ús de la plataforma.

Comparteix