10è aniversari de b-on, la biblioteca digital consorciada de Portugal

10è aniversari de b-on, la biblioteca digital consorciada de Portugal

La Biblioteca do Conhecimento Online (b-on), l’equivalent a la Biblioteca Digital de Catalunya (BDC) a Portugal, celebra enguany el seu 10è aniversari. Per aquest motiu, han creat un web divulgatiu que explica la creació de b-on i rememora i reflexiona sobre el camí recorregut per aquesta biblioteca digital.

Entre altres, el web recull testimonis de membres de la comunitat bibliotecària, notícies de premsa i articles. D’entre els testimonis, hi ha el del director de Biblioteques, Informació i Documentació (CBUC) del CSUC, Lluís Anglada, i de la coordinadora de la Biblioteca Digital, Núria Comellas. Els podeu veure a: http://10anos.b-on.pt/testemunhos/.

Comparteix