Eugene Garfield mor als 91 anys

Eugene Garfield mor als 91 anys

Eugene Garfield ha mort el 27 de febrer als 91 anys. Garfield ha estat el fundador de l’Institute for Scientific Information (ISI), creador dels Current Contents, de les bases de dades Science Citation Index (SCI) i Journal Citation Reports (JCR), del Impact Factor, de la indexació per cites, els Research Fronts

L’any passat va rebre el títol de Doctor Honoris Causa per la Universitat de Barcelona, encara que ell no va poder assistir personalment a l’acte a causa del seu delicat estat de salut. Potser la seva darrera publicació ha estat precisament el discurs que va donar en la recepció de l’Honoris Causa:

El llegat que ens deixa l’Eugene és la seva gran col·lecció d’articles, publicats durant més de 60 anys, d’accés lliure que es poden descarregar al seu web.

Comparteix