Curs sobre tendències en l'accés obert

Curs sobre tendències en l’accés obert

Els dies 10 i 11 d’abril, la responsable de l’Oficina Tècnica del repositori Digital CSIC, Isabel Bernal, ha impartit a les instal·lacions del CSUC el curs “Tendencias en el acceso abierto e impacto en cuestiones de difusión, evaluación y políticas científicas”. Aquest curs prenia com a base un curs que la mateixa professora Bernal va fer al llavors CBUC l’any 2013, amb molt bona acceptació.

En aquesta ocasió ha actualitzat diversos aspectes, com ara la gestió de les dades pures de la investigació i la integració dels CRIS amb els repositoris. També ha estat una ocasió perquè els assistents compartissin experiències i opinions sobre la gestió de l’accés obert al nostre entorn més proper.

DSCF0133   DSCF0158

Hi han participat un total de 35 assistents, bàsicament personal bibliotecari de les universitats catalanes, que han valorat el curs amb un 8,71 i a la professora amb un 9,21; situant-se en la posició número 11 dels quasi 50 cursos que ha realitzat fins ara l’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació del CSUC.

Comparteix