El CSUC col·labora en la celebració del Network Performing Arts Production Workshop 2017

El CSUC col·labora en la celebració del Network Performing Arts Production Workshop 2017

Del 3 al 5 d’abril ha tingut lloc a la Royal Danish Academy of Music (RDAM) a Copenhaguen, Dinamarca, una nova edició del Network Performing Arts Production Workshop (NPAPW), un esdeveniment que permet a acadèmics, artistes, professionals de la tecnologia i les arts compartir experiències i coneixements de les aplicacions de les xarxes avançades en el món de les arts escèniques. A més, és una oportunitat també per aprendre sobre la tecnologia en l’educació a distància i explorar noves formes d’incorporar la tecnologia d’àudio i visual en les actuacions.

Aquesta edició de l’NPAPW ha comptat amb la participació del CSUC, qui ha col·laborat a nivell tècnic, en dos espectacles audiovisuals que han tingut lloc al Convent dels Àngels del MACBA, un lloc amb una molt bona connectivitat gràcies a la seva connexió a l’Anella Científica.

En el primer d’ells, que ha tingut lloc el primer dia de l’NPAPW, músics a Praga, ballarins a Miami i Copenhaguen i una artista visual al MACBA (Barcelona) han recreat junts l’espectacle virtual “Similarities“, en una interacció en temps real. La música ha estat interpretada pel Unlimited Trio (Nikita Kerin – guitarra acústica, Ilia Chernoklinov – Viola i Aleksander Yasinski – acordió). La dansa l’han portat a terme Jana Bitterova (a Copenhaguen) i Jocelyn Pérez (a Miami). Rosa Sánchez (a Barcelona) ha estat l’artista visual.

Longing for the impossible for the moment it is real” ha estat el segon espectacle que s’ha celebrat el dia 4 d’abril, amb música portada a terme per cinc estudiants a compositors i interpretada per estudiants de música de la RDAM i del Royal College of Music de Londres. L’espectacle també ha comptat amb coreògrafs i ballarins de The Danish National School of Performing Arts i del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre (IdT). Els artistes, situats en remot al MACBA (Barcelona) i a Londres han recreat un únic multi-espai de l’expressió audiovisual musical.

El darrer dia del NPAPW, el CSUC també ha col·laborat tècnicament en una taula rodona on estudiants de la RDAM han conversat sobre el seu espectacle.

Comparteix