Obertes les convocatòries per a les beques RACI 2018 de RIPE

Obertes les convocatòries per a les beques RACI 2018 de RIPE

Els investigadors del camp de la tecnologia i internet ja poden optar a compartir la seva recerca amb la comunitat de RIPE gràcies a la iniciativa de cooperació acadèmica de RIPE, la RIPE Academic Cooperation Initiative (RACI) que ja ha obert diverses convocatòries per a aquest 2018.

Les beques RACI ofereixen als candidats seleccionats l’oportunitat de presentar el seu treball en diverses reunions a alguns dels líders tècnics del món d’internet, rebre feedback sobre la seva recerca per part d’experts i tenir el seu treball publicat al web de RIPE Labs per compartir-lo amb la resta de la comunitat de RIPE. A més, la beca cobreix les despeses del viatge a les reunions i l’allotjament.

RIPE accepta sol·licituds RACI durant tot l’any. A continuació es mostren les reunions que se celebraran aquest 2018 i el termini límit per presentar-se:

  • MENOG 18 (25-26 d’abril de 2018, Tehran): 25 de febrer
  • RIPE 76 (14-18 de maig de 2018, Marsella): 11 de març
  • ENOG 15 (4-5 de juny de 2018, Moscou): 1 d’abril
  • SEE 7 (18-19 de juny de 2018, Timisoara): 15 d’abril

Els temes més rellevants de les presentacions poden tractar sobre: mesurament i anàlisi de xarxes, desplegament d’IPv6, encaminament BGP, seguretat a la xarxa, governança d’internet, peering i interconnectivitat… tot i que aquests temes no són tancats i la comunitat de RIPE està oberta a altres temes d’interès rellevants.

Per presentar-se a les beques RACI cal omplir el formulari de sol·licitud disponible al web de RIPE.

Comparteix