"Didacticae", "Artes del ensayo" i "Quaderns de les Assemblees d'Estudis", al repositori RACO!

“Didacticae”, “Artes del ensayo” i “Quaderns de les Assemblees d’Estudis”, al repositori RACO!

raco_juliolDurant el mes de juliol s’han fet públiques tres noves revistes al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO):

  • Didacticae, de la Universitat de Barcelona, és una publicació dissenyada com a espai per al diàleg i la reflexió sobre la recerca en didàctica de les ciències pures i naturals, les matemàtiques, la llengua, la literatura, la música, les arts visuals i plàstiques, la tecnologia, la robòtica, les ciències socials, les humanitats i l’educació física.
  • Artes del ensayo. Revista internacional sobre el ensayo hispánico, de la Universitat Pompeu Fabra, es tracta d’un anuari dedicat a l’estudi del gènere assagístic, el seu desenvolupament i manifestacions a nivell espanyol i llatinoamericà.
  • Quaderns de les Assemblees d’Estudis, de l’Institut Ramon Muntaner i el Centre d’Estudis d’Amics de Besalú i el seu comtat, té per objectiu recollir les diferents ponències i comunicacions celebrades en el marc de les Assemblees d’Amics de Besalú i el seu comtat. Cada volum tracta en forma de monogràfic sobre un tema relacionat amb la història d’aquest àmbit territorial.

Amb aquestes noves incorporacions, RACO ofereix accés a 483 revistes de 91 institucions participants.

Comparteix