"RDA o el llarg viatge del catàleg a l'edat digital", nova traducció de la CBUC

“RDA o el llarg viatge del catàleg a l’edat digital”, nova traducció de la CBUC

La col·lecció de Traduccions de la CBUC s’ha ampliat amb un nou títol, el 59, corresponent a un article de Barbara B. Tillett que es va publicar al núm. 2 de l’any 2016 de la revista Italian Journal of Library and Information Science i que portava per títol “RDA, or, The Long Journey of the Catalog to the Digital Age“.

L’article de Barbara B. Tillett, que havia estat presidenta de la divisió de Política i Estàndards a la Library of Congress durant prop de 19 anys, fa un repàs històric sobre l’adopció de les RDA com a millora de les regles angloamericanes de catalogació.

La traducció de l’article al català porta per títol “RDA o el llarg viatge del catàleg a l’edat digital“, és obra de la Dra. Montserrat Garcia Alsina i ja la podeu consultar al repositori cooperatiu RECERCAT.

Comparteix