Obertes noves convocatòries per a les beques RACI 2018 de RIPE

Obertes noves convocatòries per a les beques RACI 2018 de RIPE

Els investigadors del camp de la tecnologia i internet ja poden optar a compartir la seva recerca amb la comunitat de RIPE gràcies a la iniciativa de cooperació acadèmica de RIPE, la RIPE Academic Cooperation Initiative (RACI), que ha tornat a obrir dues convocatòries per a aquest 2018 que se sumen a les que ja va obrir el gener d’enguany.

Les beques RACI ofereixen als candidats seleccionats l’oportunitat de presentar el seu treball en diverses reunions a alguns dels líders tècnics del món d’internet, rebre feedback sobre la seva recerca per part d’experts i tenir el seu treball publicat al web de RIPE Labs per compartir-lo amb la resta de la comunitat de RIPE. A més, la beca cobreix les despeses del viatge a les reunions i l’allotjament.

A continuació es mostren les reunions que manquen per celebrar-se aquest 2018 i el termini límit per presentar-se:

Els temes més rellevants de les presentacions poden tractar sobre: mesurament i anàlisi de xarxes, desplegament d’IPv6, encaminament BGP, seguretat a la xarxa, governança d’internet, peering i interconnectivitat… tot i que aquests temes no són tancats i la comunitat de RIPE està oberta a altres temes d’interès rellevants. Per presentar-se a les beques RACI cal omplir el formulari de sol·licitud disponible al web de RIPE.

Becats catalans

En la recent edició del RIPE Meeting, celebrada del 14 al 18 de maig a Marsella (França), Pere Barlet i Jordi Paillissé, ambdós de la Universitat Politècnica de Catalunya, han estat becats gràcies a aquesta iniciativa.

En concret, Barlet va presentar “On the Challenges of Network Traffic Classification with NetFlow/IPFIX” al plenari del dia 14 de maig (16 h) i Paillissé va intervenir en un dels grups de treball dedicat a l’Open Source amb la ponència “Could Blockchain Help in Inter-Domain Security“.

Comparteix