El Consorci Hospitalari de Vic amplia la seva connexió a l'Anella Científica

El Consorci Hospitalari de Vic amplia la seva connexió a l’Anella Científica

El Consorci Hospitalari de Vic (CHV) ha ampliat la seva connexió a l’Anella Científica de 100 a 200 Mbps.

El CHV és una institució pública que ofereix serveis assistencials a nivell sanitari, sociosanitari, de dependència, residencial i de salut mental als habitants de la comarca d’Osona. El Consorci gestiona sis centres amb perfils diferenciats: l’Hospital Universitari de Vic (atenció pública), la Clínica de Vic (atenció no pública), Osona Salut Mental (atenció especialitzada en salut mental), l’Hospital Sant Jaume de Manlleu (atenció intermèdia i dependència), la Residència Aura (centre residencial per a gent gran) i el centre de dia Josep Roqué i Castells (centre d’acollida diürn).

Des de l’any 2014, el CHV està acreditat com a hospital universitari, mitjançant un conveni amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya que permet la utilització conjunta dels recursos i estructures dels centres hospitalaris i de la universitat per a la docència, la investigació i la innovació.

Comparteix