El VHIO i la UVic-UCC amplien la seva connexió a l'Anella Científica a 500 Mbps

El VHIO i la UVic-UCC amplien la seva connexió a l’Anella Científica a 500 Mbps

El Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) han ampliat la seva velocitat d’accés a l’Anella Científica a 500 Mbps. Abans, el VHIO s’hi connectava a 200 Mbps i la UVic-UCC a 100 Mbps.

Tant el VHIO com la UVic-UCC han passat també a utilitzar la xarxa Giganet2 d’Orange, la xarxa Giganet de segona generació, que permet aquestes institucions gaudir de Jumbo Frames i d’una capacitat d’ampliació de fins a 10 Gbps.

La xarxa Giganet2 és la successora de la xarxa Giganet, a la qual encara es troben connectades la majoria d’institucions de l’Anella Científica i disposa dels mateixos avantatges, com ara dual homing o connexió a dos nodes diferents de la xarxa d’Orange, anells que permeten commutar el tràfic en 50 ms en cas de pèrdua de servei a una de les branques de l’anell, possibilitat de configurar tantes VLAN com sigui necessari…

Comparteix